Route en parkeren

ROUTE EN PARKEREN PODIUM ZUIDHAEGE

BEZOEKADRES

Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen

ROUTE

BETAALD PARKEREN

In het gebied waar Podium Zuidhaege staat (zone 3) kun je van ’s ochtends 9 uur tot ’s avonds 9 uur alleen parkeren met een (bewoners)vergunning. Alleen op het parkeerterrein achter Podium Zuidhaege kun je 'vrij' parkeren, maar daar moet je dan wel voor betalen tussen 09:00 en 18:00 uur. Pas na 18:00 uur kun je daar gratis parkeren (behalve op koopavond = vrijdagavond, dan moet je wel tot 21:00 uur betalen!). 

PARKEREN MET VERGUNNING

Voor bezoekers heeft Podium Zuidhaege een beperkt aantal vergunningsplaatsen beschikbaar. Hiervoor kun je het kenteken van de auto en de parkeertijd vooraf digitaal worden doorgeven aan de balie in de foyer. Hiermee kun je dan een aantal uren per dag gratis parkeren. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid, vraag er dan naar bij de balie in de foyer. Hiervoor geldt wel: zo lang de voorraad strekt. Je blijft zelf verantwoordelijk als je de vooraf doorgegeven parkeertijd overschrijdt of een foutief kenteken doorgeeft.

INVALIDENPARKEERPLAATSEN

Aan de voorzijde van ons pand zijn twee invalidenparkeerplaatsen te vinden, aan de achterkant op de parkeerplaats is er één.

ROLSTOELTOEGANKELIJK

Mensen in een rolstoel of met een rollator kunnen goed terecht in ons pand. Aan de voorkant van het pand zijn automatische deuren die met een druk op een knop geopend kunnen worden. Vlakbij de voordeur is een lift waarmee je naar de 1e en 2e verdieping kunt komen. Op elke verdieping vind je een invalidentoilet.