Cursussen en Organisaties

Cursussen en organisaties

Podium Zuidhaege is hét Podium voor kunst en cultuur in Assen. Als laagdrempelig, bruisend en inspirerend podium biedt Podium Zuidhaege een thuis aan meer dan 150 culturele organisaties en ondernemers, die ruimtes huren voor hun workshops, cursussen en repetities. Ook geven zij hier voorstellingen en presentaties, onder andere in onze theaterzalen (De Schalm en de H.P. Keuningzaal) en het theatercafé.

Overzicht cursussen, lessen, repetities

Veel verenigingen, clubs, orkesten, koren, bands en individuele docenten hebben Podium Zuidhaege al gevonden om wekelijks te repeteren of hun lessen te geven. Niet zonder trots kunnen we zeggen: dat zijn er nogal wat! Ook maakt een aantal individuele muzikanten regelmatig gebruik van een ruimte om met hun instrument te kunnen oefenen, want dat lukt niet altijd thuis.

Iets voor jou?

Hierboven vind je een overzicht van de cursussen die bij ons gegeven worden en organisaties en docenten die bij ons een thuis hebben gevonden. Het zijn veel verschillende cursussen over allerlei onderwerpen. Podium Zuidhaege geeft dus niet zelf de cursussen. In de loop van het seizoen komen er ongetwijfeld nog een aantal bij. Neem gerust een kijkje of er nu al iets bij zit wat jou interesseert en houd anders deze website in de gaten voor de ontwikkelingen gedurende het seizoen.

Startmoment

Hoewel veel cursussen in september of oktober beginnen, zijn er vaak ook mogelijkheden om halverwege het seizoen in te stappen. Ook kun je vaak individueel les krijgen, als het bijvoorbeeld om het bespelen van een muziekinstrument gaat. Voor meer informatie per cursus, club, koor of band verwijzen we je graag naar de contactgegevens die bij de betreffende activiteit staat vermeld.