Evenement

za 26 jan
Muziek

Workshop | Mondharmonica

- Asser Blues Dagen -

 
Datum:
Zaterdag 26 januari 2019 14:00
Locatie:
Podium Zuidhaege - Theatercafé

Harmonica leren spelen bij Blues Assen

Altijd al mondharmonica willen leren spelen, maar het kwam er nooit van? Grijp dan nu je kans! De Asser Bluesdagen organiseren, voorafgaand aan het festival, op zaterdag 26 januari een middag gericht op het zelf leren bespelen van de mondharmonica. Binnen 15 minuten speel je je eerste bluesmelodie!

De mondharmonica is niet alleen een super instrument voor de blues, maar ook voor allerlei liedjes en muziekstijlen. Van smartlappen tot deltablues! Het is eenvoudig bespeelbaar en past zo in de binnenzak. Niet voor niets is het instrument al jaren onverminderd populair.

In deze  stoomcursus 'for absolute beginners' neemt harmonicaspeler Hans ‘homesick’ de Vries je mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers. Succes gegarandeerd! 

Kun je geen noten lezen?
Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica, ook wel bluesharp genoemd, heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.

Wat zo uniek is aan deze workshop is dat je met niets begint en na anderhalf uur naar buiten komt met je 'eigen' harmonica waar je ook echt al wat op kunt spelen!

Deelname kost € 20,-  Dit is inclusief een nieuwe, goede kwaliteit mondharmonica die jouw eigendom wordt en waarmee dus meteen muziek gemaakt gaat worden!

Aanmelding via assen@harmonicaworkshops.nl

Meer muziek: