Evenement

vr 14 jun
Circus, Muziek, Diversen

Workshop & Mantrazingen| Jan Kortie

Workshop

 
Datum:
Vrijdag 14 juni 2019 14:00
Locatie:
Podium Zuidhaege - HPK

Zingen hoort bij ons mens-zijn. Het is even natuurlijk als ademhalen.

Jan Kortie, de grondlegger van stembevrijding, ontwikkelde in de loop van de afgelopen 30 jaar een onorthodoxe, opgewekte benadering van zingen. Hij biedt tal van workshops aan in het land en komt ook weer naar Assen.

Middag workshop “Jij bent Muziek”

“Wie kan praten kan zingen” zegt een Afrikaans spreekwoord. Dat nodigt ons toch uit om te zingen, aangezien onze ziel houdt van zingen. Tijdens deze middag maak je kennis met de onconventionele lichtvoetige maar ook uitdagende werkwijze van stembevrijder Jan Kortie. Hij zal je meenemen in zijn vreugdevolle visie op zingen en stembevrijding. Het gaat hierbij niet om methodes of zangtechnieken, maar om de kunst jezelf te bevrijden uit het keurslijf van “hoe het hoort”.

Deelname kost 42,50* (in combinatie met avond 57,00)

Tijd: 14.00 - 17.00 uur

 

Avond mantra zingen “Het Lied van de Ziel”

Een avond zingen in de sfeer van gedempt licht, verstilling en het horen van pianoklanken. Tijdens deze avond zingen we mantra’s uit zeer diverse religieuze en spirituele richtingen, in allerlei talen. Veelal met pianobegeleiding. Een deel van de muziek is zeer ingetogen, een ander deel is uitbundig en vreugdevol. Tussen het zingen door zijn we stil, de muziek houdt dan eigenlijk niet op, hij klinkt na, trilt door en inspireert.

En in de stilte wordt nieuwe muziek weer geboren

In de eenvoud schuilt de magie van het zingen van mantra’s: de toewijding aan de eenvoud van de ziel. Zangscholing, goed je best doen is niet vereist voor een oprechte klank!

Deelname kost 17,50* (in combinatie met middag 57,00)

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar contact@liesbethkloppenburg.nl .

 

Meer circus, muziek en diversen: