Evenement

zo 15 aug
Diversen

VACATURE | Horeca/Receptie-medewerkers

- vanaf 16 augustus al aan het werk -

 
Datum:
Zondag 15 augustus 2021 09:00
Locatie:
Podium Zuidhaege - Algemeen

GEZOCHT: Medewerkers Horeca/Receptie 

Ook wij bereiden ons voor op een nieuw seizoen waarin we publiek ontvangen in onze theaterzaal De Schalm en onze concertzaal de HPK–zaal. Docenten, leerlingen en cursisten komen bij ons voor lessen, workshops muziek, theater, dans of beeldende kunst. Tot slot repeteren bigbands/orkesten/koren bij ons en geven zij concerten.

Voor de horeca & receptie hebben wij, naast een klein team van vaste medewerkers, een team van oproepkrachten. Ben jij flexibel beschikbaar en lijkt het je leuk in een kleine organisatie horeca- en receptietaken uit te voeren? Lees dan snel verder en kijk of werken bij Podium Zuidhaege in Assen een leuke bijbaan voor jou is. Ervaring is natuurlijk mooi meegenomen, maar niet per se een voorwaarde om bij ons aan de slag te gaan. Bij ons geldt: learning on the job!

Functie

Als medewerker receptie ben je ons “visitekaartje”. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt als het gaat om wie, wat, waar. Ook draai je mee in ons horecateam. Vooral tijdens onze evenementen en activiteiten hebben we je inzet hard nodig om onze bezoekers gastvrij te ontvangen.

Je werkt op oproepbasis, maar we maken wel van tevoren in overleg een rooster op basis van je beschikbaarheid.

Het horeca/receptie team is een klein en jong team dat samen de klus klaart. Vanaf 16 augustus hebben wij al werk voor je.

Functie-eisen

Je bent klantgericht, je werkt graag samen, bent enthousiast en betrouwbaar, je bent flexibel inzetbaar, ook in de avond of het weekend. Je bent woonachtig in Assen of directe omgeving.

Aanbod

Wij bieden je een leuke functie binnen een dynamisch bedrijf in een gezellig team. Salaris is conform minimumloon. Wij volgen de cao Nederlandse Podia. Je krijgt een contract op basis van een nulurencontract.

Interesse?

Stuur een e-mail met je motivatie en korte CV naar andrearends@podiumzuidhaege.nl t.a.v. André Arends, bellen naar 06 - 508 96 071. Wil je meer informatie over wat de werkzaamheden inhouden? Bel of mail dan met Anna Abdulova. Mail naar annaabdulova@podiumzuidhaege.nl of bellen naar 06 – 407 73 505.

Meer diversen: