Evenement

vr 14 jun
Beweging, Dans

Shamanic Trancedance | Workshop

- sjamanistische dansreis -

 
Datum:
Vrijdag 14 juni 2019 20:00
Locatie:
Podium Zuidhaege - Multilokaal

Een sjamanistische dansreis met een blinddoek om die je terug brengt naar jouw essentie

Begeleiders Ellen en Jacco Weijers: "We beginnen in een cirkel en zetten onze intenties neer. Wat zou je in de dans willen onderzoeken en ervaren? Wat heb je nodig? Je lichaam beweegt zich zoals het wil bewegen.

Er wordt uptempo muziek gedraaid, afgewisseld met rustige muziek. Uit diverse culturen en werelddelen komen oerklanken naar je toe.

Je komt als danser in een flow en de muziek neemt je mee op reis. De blinddoek begeleidt je naar een dieper contact met jezelf. Het zelf genezend vermogen spreekt je aan. Het brengt je vrijheid, bewustwording en inzichten. Het is een manier van verbindingen leggen met de spirituele wereld, natuurwezens, de elementen en voorouders."

Na diverse bewustzijnstrainingen hebben Ellen en Jacco Weijers een koppeling gemaakt tussen bewustwording en Trance-Dance. Tijdens dit ritueel wordt gebruik gemaakt van ritmes uit diverse werelddelen zoals percussie, new age. Samen begeleiden zij sinds 2006 workshops en kunnen zij worden geboekt als bijvoorbeeld een extra toevoeging van een weekend bij diverse opleidingen.

Aanmelden voor deze workshop kan via lichtwerkellen@hotmail.com.

Meer beweging en dans: