Evenement

vr 5 jul
Theater, Muziek

Schoolmusical | GBS de Parel

- afsluitende schoolmusical -

 
Datum:
Vrijdag 5 juli 2019 08:00
Locatie:
Podium Zuidhaege - De Schalm, Theatercafé

Schoolmusical | GBS de Parel

De maanden juni en juli is het een drukte van jewelste in Podium Zuidhaege. Dan spelen honderden kinderen hun afsluitende schoolmusicals in onze theaterzaal de Schalm, bewonderd door vele vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers, zussen en andere belangstellenden.

Het is ieder jaar weer een feest om deze kinderen te mogen ontvangen. Overal in het pand vind je kinderen in de gekste kleren met vreemde make-up en pruiken en (bijna) iedereen is vrolijk. Bij een enkeling gieren de zenuwen door de keel, maar dat is na de eerste repetitie meestal al een stuk minder.

De voorstellingen zijn besloten en de kaartverkoop loopt via de scholen. Ze zijn immers bedoeld voor familie en vrienden van de betreffende kinderen en school.  Toch willen we de voorstellingen hier op onze website vermelden, want we zijn er best trots op dat we ieder jaar weer mogen meegenieten van dit misschien wel belangrijkste fenomeen in de basisschoolperiode van ieder kind.

Voor alle kinderen: veel plezier en succes gewenst! Eerst bij jullie voorstellingen en daarna in je verdere schoolcarrière. En….  vooral nooit vergeten te spelen!

Meer theater en muziek: