Evenement

vr 15 feb
Muziek

"My funny Valentine" | Afstudeer & benefietconcert

- Afstudeerconcert studenten Dr. Nassau College -

 
Datum:
Vrijdag 15 februari 2019 20:00
Locatie:
Podium Zuidhaege - De Schalm

Leerlingen van het Dr. Nassaucollege Quintus organiseren Valentijnsconcert

‘My Funny Valentine’ is een benefietconcert in het thema van Valentijnsdag. Het concert wordt georganiseerd door Viola Geerards en Ellen Neijenhuis, twee VWO 6 examenleerlingen van het Dr. Nassau College Quintus in Assen. Dit doen ze als afsluitend werkstuk voor het vak muziek in samenwerking met Podium Zuidhaege.

Het wordt een divers programma met meer dan 10 verschillende muzikanten en bands vanuit heel Noord-Nederland. Veel van de muzikanten zijn (oud-)leerlingen van het Dr. Nassau College. Onder andere jazzpianist Tony Hoyting, multi-muzikant Nathan Green en de band die de sfeer er zeker in houdt, WhatTheFunk, zijn aanwezig.

Alleen al aan deze artiesten is te zien dat het een swingende avond wordt vol afwisseling. Funk, jazz, klassiek, singer-songwriters en nog veel meer. Het recept voor een leuke avond met nummers in het thema van de liefde.

De opbrengsten van 'My Funny Valentine' gaan naar ouderen in verzorgingstehuis Kloosterakker in Assen. Afhankelijk van het bedrag dat wordt opgehaald, worden deze ouderen in het zonnetje gezet met bijvoorbeeld een leuk uitje of een Valentijnscadeau.

Voor meer informatie over het concert en welke muzikanten spelen kunt u terecht op de Facebookpagina van MyFunnyValentine  en hun Instagramaccount: @myfunnyvalentineconcert.

Bijschrift foto: pianist Simon Bijmolt en zangeres Viola Geerards in het Dr. Nassaucollege Quintus

Meer muziek: