Evenement

zo 16 dec
Diversen

Het Vertelcafé| Jeanet Landman

Gastvertellers Kaj van der Plas en Herman Kruize

 
Datum:
Zondag 16 december 2018 15:00
Locatie:
Podium Zuidhaege - Multilokaal

Op zondag 16 december is er weer een Vertelcafé in Podium Zuidhaege, met een aantrekkelijk programma voor iedereen die er even uit wil op de zondagmiddag.

Het thema is dit keer: “Midwinterverhalen”; hartverwarmende verhalen voor de koude en donkere dagen van het jaar. Verhalen in de sfeer van kerst, vol wonderen en eenvoud. Verhalen van ver en dichtbij. Deze keer met oa gastvertellers Kaj van der Plas en Herman Kruize.

Kaj van der Plas is verteller, schrijver/copywriter en dominee. Een leven rondom taal en verhalen dus. Met een jarenlange vertelervaring. Het verhaal dat hij wil delen, is een eigen bewerking, gebaseerd op het Keltische midwinterfeest Imbolc. Een feest vol verlangen naar het doorbreken van warmte.

Herman Kruize is afgestudeerd aan de Vertelacademie. Hij is oa ieder jaar te beluisteren op het Rapaljefestival. Engbert de Leeuw begeleid zijn verhaal op de Keltische harp.

Tussen de verhalen speelt Yvonne de Witte op de fluit.

We beginnen om 15.00 uur. De entree is gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Voor meer informatie en opgave: Jeanet Landman (verhalenvertelster en organisatie Vertelcafe); 06 13590459 of jestola@xs4all.nl

 

Meer diversen: