Evenement

do 10 sep
Theater

GEEN Tjerk Ridder | Trekhaak gezocht!

– gesloten in verband met Coronavirus -

 
Datum:
Donderdag 10 september 2020 20:30
Locatie:
Podium Zuidhaege - De Schalm, Theatercafé

Zo lang het nodig is sluit Podium Zuidhaege het hele gebouw voor alle evenementen, lessen, repetities en bijeenkomsten.

Tjerk Ridder - Trekhaak Gezocht!

Theatermaker en storyteller Tjerk Ridder liftte van Utrecht naar Istanbul met een caravan – maar zonder auto – onder de vlag ‘Trekhaak Gezocht! – Je hebt anderen nodig om verder te komen’. Als maatschappelijk Europees onderzoek naar welwillendheid, gastvrijheid en vertrouwen ging hij op zoek naar de dromen en grenzen van vele Europeanen die hem een trekhaak boden.

Geïnspireerd door de ervaringen van de 3700 km lange reis ontstond de theatervoorstelling Trekhaak Gezocht!  Dit muzikale en interactieve programma is een combinatie van vertellingen, songs en filmmateriaal. Een unieke beleving waarin Tjerk Ridder, begeleid door musici, het publiek meeneemt op reis aan de hand van universele thema’s als oorsprong, dromen, daadkracht, eenzaamheid, gastvrijheid, vooroordelen en vertrouwen.

Het reisverhaal laat de mogelijkheden van nieuwe verbindingen zien en maakt zichtbaar wat er kan gebeuren als mensen zich open durven te stellen voor het onbekende. Het programma prikkelt en inspireert; het gaat over buiten de lijnen denken en laat zien dat er veel meer mogelijk is dan je van te voren zou kunnen bedenken!

Deze voorstelling is eerste openbaar toegankelijke vertoning van dit maatschappelijk Europees onderzoek naar welwillendheid, gastvrijheid en vertrouwen!

Klik hier voor het bestellen van kaarten (15 euro) . Wacht niet te lang, want op = op!

Kijk ook op www.tjerkridder.com

 

Meer theater: