Evenement

ma 1 jun
Diversen

Corona-update

Podium Zuidhaege deels open vanaf 2 juni

 
Datum:
Maandag 1 juni 2020 07:00
Locatie:
Podium Zuidhaege - Rondleiding

Podium Zuidhaege deels open vanaf 2 juni

Podium Zuidhaege mag - zoals het nu lijkt - vanaf 2 juni weer deels open. De openstelling geldt in eerste instantie voor cursussen, individuele lessen, repetities en andere bijeenkomsten tot 30 personen, onder voorwaarde dat iedereen een afstand tot elkaar kan houden van 1,5 meter.

In het pand zijn we ondertussen hard bezig om alles te prepareren voor de openstelling met die 1,5 meter afstand. Er zijn looproutes uitgezet, lijnen getrokken, hygiënemaatregelen genomen en plannen gemaakt om alles in goede banen te kunnen leiden. Want, oh, wat willen ook wij weer graag aan de slag!

Grotere groepen mogen vooralsnog niet eerder dan 1 september weer beginnen, mits ook zij gegarandeerd 1,5 meter bij elkaar vandaan kunnen blijven. In de praktijk zal dat in ons pand niet eenvoudig te realiseren zijn.

Vooralsnog lijkt het op dat in ieder geval groot deel van de mensen die 1-op-1 of 1-op-2 lesgeven de maand juni willen gebruiken om gemiste lessen in te halen. Ook groepen tot 20 personen geven aan wel weer iets te willen doen. Een deel houdt het dit seizoen voor gezien en maakt pas plannen vanaf 1 september. Bij een eventuele zomeropenstelling gaat over het algemeen de voorkeur uit naar de eerste en de laatste weken van de zomervakantie.

Zodra er weer meer duidelijk is over wat kan en wat niet, laten we dat jullie zo snel mogelijk weten. Hiervoor gebruiken we onze nieuwsbrief, onze Facebookpagina, de Vrienden-van-Podium-Zuidhaege Facebookgroep en binnenkort ook het kakelverse nieuwsblog op deze website. Graag tot snel!

Bestuur en team Podium Zuidhaege

Meer diversen: