Evenement

zo 19 mei
Muziek

Biggle Baggle Big Band | feat. Local Heroes

- een spetterend showconcert -

 
Datum:
Zondag 19 mei 2019 15:00
Locatie:
Podium Zuidhaege - De Schalm

Biggle Baggle Big Band feat. Local Heroes

Op zondag 19 mei verzorgt de Biggle Baggle Big Band samen met de lokale helden van Jeugdcircus Bombari en de Drentse virtuoze trompettist Suzan Veneman om 15:00 uur een showconcert in Podium Zuidhaege in Assen.

De artiesten van Jeugdcircus Bombari presenteren deze middag drie acts uit de show die zij eerder dit seizoen in een uitverkochte grote zaal van De Nieuwe Kolk speelden, begeleid door de Biggle Baggle Big Band. Suzan Veneman speelt daarna samen met de Biggle Baggle Big Band verschillende jazzstijlen, waaronder nummers van Pat Metheny en Peter Herbolzheimer. Onder leiding van Jack Westra sluit de bigband daarna af met nummers van onder anderen Erik Morales, Duke Ellington, Freddie Hubbard en Horace Silver. Yvonne Rozenveld verzorgt de zang.

Suzan Veneman

Suzan Veneman groeit op in Assen en studeert trompet aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, bij haar muzikale inspiratiebronnen Alex Sipiagin en Kurt Weiss. Later vervolgt zij haar studie in de Verenigde Staten aan de Rutgers University, bij jazzartiesten als Conrad Herwig, Joe Magnarelli & Victor Lewis. Na haar studie in de V.S. keert zij terug naar Nederland, waar zij speelt bij onder andere het 'Millennium Jazz Orchestra' van Joan Reinders en het 'New Jazz Orchestra' onder leiding van Henk Meutgeert.

Datum:            zondag 19 mei

Locatie:            Podium Zuidhaege – Zaal de Schalm

Aanvang:         15:00 uur

Entree:            € 8,50

 

Meer muziek: