Huren van ruimtes

Bij Podium Zuidhaege vind je verschillende zalen en leslokalen die, als we ze niet zelf nodig hebben, kunnen worden gehuurd.

Heb je een presentatie, concert of voorstelling?

Mogelijk is een van onze ruimtes daar perfect geschikt voor. Hieronder vind je de drie plekken waar je zou kunnen optreden.

Zoek je een plek om les te geven?

We hebben diverse lokalen met verschillende inrichtingen, bijvoorbeeld muzieklokalen met instrumenten en installaties, danslokalen met balletvloer, bar en spiegels, een keramieklokaal met oven, schilderslokalen, lokalen voor hout- en metaalbewerking en een aantal andere lokalen met verschillende gebruiksmogelijkheden. Voor meer informatie en beschikbaarheid kun je contact opnemen via info@podiumzuidhaege.nl of telefoonnummer 05 92 76 80 22 0f 06 42 94 32 13.

Zelfstudie

Wil je een extra oefenen voor dat speciale optreden? Bespeel je een muziekinstrument en worden je buren daar niet blij van? Zou je graag willen spelen op een echte vleugel maar heb je er toevallig niet een thuis staan? Lukt het je niet om je thuis te concentreren op je lessen? Bij Podium Zuidhaege bestaat de mogelijkheid om een zelfstudiecontract af te sluiten. Je kunt dan op momenten dat zalen of lokalen leegstaan tegen een zeer sympathiek tarief een aantal uren per week oefenen op je eigen instrument of op een instrument dat al in de ruimte aanwezig is. Dit geldt ook voor de danszalen. Geïnteresseerd? Voor meer informatie, tarieven en beschikbaarheid kun je contact opnemen via info@podiumzuidhaege.nl of telefoonnummer 05 92 76 80 22 of 06 42 94 32 13.