Organisaties binnen PZ

Wat is Podium Zuidhaege? – Podium Zuidhaege biedt een thuis aan verschillende organisaties en personen die zich bezighouden met kunst en cultuur.  Samen maken we van Podium Zuidhaege een bruisend centrum voor (amateur)kunst.  Ook zijn onze zalen (als we ze zelf niet nodig hebben) beschikbaar voor andere (liefst kunst- en cultuurgerelateerde) activiteiten.

OverzichtHier vind je een overzicht van gebruikers van Podium Zuidhaege. Sommige clubs ‘wonen’ echt bij Podium Zuidhaege, dat wil zeggen: ze huren hier vaste ruimtes, ontplooien hun activiteiten vanuit ons pand en houden hier kantoor. Anderen geven een aantal lessen of andere activiteiten in ruimtes die met anderen worden gedeeld. Let op: dit overzicht is nog niet compleet! We zijn nog aan het ontwikkelen en in overleg met de gebruikers manieren aan het zoeken om zowel Podium Zuidhaege als haar gebruikers goed in het zonnetje te zetten. Mis je jezelf als gebruiker? Stuur dan alsjeblieft een bericht naar: communicatie@podiumzuidhaege.nl en we nemen het mee bij de verdere ontwikkeling van deze website.

Ruimte huren?–  Wil je een voorstelling, concert, feest of bijeenkomst organiseren en ben je op zoek naar een ruimte? Podium Zuidhaege heeft het beheer over De Schalm, een voormalige kerk, met een super akoestiek, geschikt voor voorstellingen en concerten tot 200 personen. Ook de HP Keuning zaal in het hart van ons pand is met zekere regelmaat beschikbaar voor producties met maximaal 180 personen publiek. En voor kleinere podiumkunsten kun je terecht in ons gezellige theatercafé, waarin ook een klein podium is opgebouwd. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op via info@podiumzuidhaege.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *