Keramiekgroep Dinsdagmiddag

KERAMIEK

Iedere dinsdagmiddag van 13:30-17:00 uur werkt een groep amateurkeramisten in een speciaal voor keramisten ingericht lokaal in Podium Zuidhaege. Het is een prettige ruimte om te werken met allerlei voorzieningen speciaal voor keramisten.

De keramiekgroep op dinsdag bestaat uit 4 keramisten die zelfstandig werken. Ieder heeft zijn eigen werkvorm, de een maakt verschillende vormen vazen, een ander is hoofdzakelijk figuratief bezig en ook wordt er plaatwerk gemaakt en zijn er mallen. De materialen waarmee gewerkt wordt kopen de keramisten zelf in. Wel maken ze gebruik van de faciliteiten die podium Zuidhaege biedt. De ruimte is goed geoutilleerd. Er zijn diverse elektrische draaischijven, een pers, droogruimtes, spuitcabines en er zijn verschillende ovens. De ovens worden door de medewerkers van Zuidhaege gevuld.

 De Keramiekgroep is op zoek naar zelfstandig werkende enthousiaste medekeramisten. Heb je voldoende ervaring om zelfstandig te kunnen werken? Kom dan vrijblijvend langs op een dinsdagmiddag voor een kennismaking.

 

Keramiekgroep Dinsdag

foto 1 kat foto 2 vogelmal foto 3