8 okt – NIEUW! Vertelcafé Zuidhaege met Jeanet Landman

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/10/2017
15:00 - 17:00

Locatie
Theatercafé - Podium Zuidhaege

Categorieën


NIEUW: Vertelcafé Zuidhaege met Jeanet Landman

Nieuw dit seizoen in Podium Zuidhaege is het Vertelcafé. Bijna maandelijks nodigt Jeanet Landman – zelf storyteller pur sang – verhalenvertellers uit heel Noord-Nederland uit om hun verhalen met ons te delen. Verhalen over geluk en ellende, over vrijheid en vervolging, over schoonheid en lelijkheid, kortom: over het leven zelf. Ouder dan het geschreven woord en de boekdrukkunst: de verhalen die werden overgeleverd van generatie op generatie. Verhalen leggen uit, nodigen uit, spreken tot je verbeelding en verbinden de verteller met de toehoorders.

Met Jeanet samen wil Podium Zuidhaege een nieuwe traditie opbouwen in het mondeling overdragen van vervoering en verrassing. Heb je zelf een goed of sterk verhaal? Wil je iets kwijt over heden of verleden? Neem contact op met Jeanet en deel jouw verhalen met ons tijdens het Vertelcafé Zuidhaege!

Het eerste Vertelcafé van dit seizoen wordt meteen een feest! Want oermoeder van de mondelinge overlevering Jeanet Landman is jarig en viert dat bij Podium Zuidhaege! Dat maakt ongetwijfeld een hoop tongen los, dus kom ook en spreek in, af en mee op deze feestelijke eerste editie van ons Vertelcafé! 

Zaal: Theatercafé

Aanvang: 15.00 uur

Entree: vrijwillige bijdrage

Bookings


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *