4 nov – Trijni van der Sluis ‘Kleuren dansen’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/11/2017
20:00 - 22:00

Locatie
Zaal 'De Schalm' - Podium Zuidhaege

Categorieën


Kleuren dansen – op de akkoorden –

Vaak wordt gedacht dat de psalmen alleen in de kerk thuishoren. Toch kennen veel culturen psalmen die geen of nauwelijks een religieuze functie vervulden. Van oorsprong zijn psalmen levensliederen en volksliederen, die te vergelijken zijn met liederen die door troubadours werden gezongen of songs als ‘By the rivers of Babylon’.

Een vertaling in kleur van de Psalmen door Aafke Holman vormt de inspiratiebron voor dit muzikale programma waarin verschillende kunstvormen zijn samengebracht: instrumentale muziek (piano en viool), beeld, zang en declamatie.

Het concertprogramma bestaat uit werken van J.S. Bach, G .P. Telemann,  G.F.Handel,  A.Vivaldi, A. Dvorak, S.V. Rachmaninov en A.J.M. Diepenbrock.

Aan het programma  werken mee: Hanneke Tichelaar, Romana Porumb, Tomas Kloosterman en Trijni van der Sluis.

 

Zaal: Schalm

Aanvang: 20.00 uur

Entree: €10

Kaarten kopen kan hieronder. Je maakt een profiel met wachtwoord aan waarna je de kaarten kunt reserveren. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze betaalmodule voor IDeal betaling (dit loopt via Mollie Payments). Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je betaling en de gegevens van de voorstelling waarvoor je kaarten hebt aangeschaft. Zie je de e-mail niet in je mailbox verschijnen, check dan ook even je spam-box. Print deze mail uit en je hebt meteen je entreebewijs voor de voorstelling van jouw keuze.

LET OP: Als je om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor je eigen rekening. Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild. In deze gevallen vindt evenmin restitutie van de toegangsprijs plaats.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *