3 juni – De Kleine Tiki / Open dag

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/06/2018
11:30 - 15:30

Categorieën


De Kleine Tiki / Open dag

– De Kleine Tiki leidt op tot Kunstzinnig Dynamisch Coach. Beleef zelf wat dat inhoudt tijdens de open dag op zondag 3 juni. Sfeer proeven, docenten en studenten spreken, een lezing bijwonen en werkstukken van studenten bekijken. Er staat een team van docenten klaar om, mocht je daar behoefte aan hebben, jouw persoonlijke motivatie voor het volgen van een Tiki-jaar door te nemen en te kijken naar eventuele instroommogelijkheden.

Om 12.00 uur en 14.00 uur is er een introductie-lezing. In deze lezing wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen, zoals de visie van waaruit de opleiding is gestart, de inhoud van de opleiding, waarom je de opleiding zou volgen en wat je ermee kunt. Maar vooral ook; welk cadeau geef je aan jezelf door het volgen van een opleiding bij De Kleine Tiki? Wat is het verschil tussen therapie en coachen, creativiteit en kunstzinnigheid en wat betekent ‘Dynamisch’ in het Kunstzinnig Dynamisch Coachen? Tot slot krijg je uitleg over de verschillende scholingsjaren en het daaraan gekoppelde programma.

Tentoonstelling ‘Het land dat in mij woont’

De tentoonstelling wordt verzorgd door derdejaars studenten. Dit is geen toeval. Deze expositie van eigen werk is opgesteld vanuit de gedachte ‘achter jezelf gaan staan en voor jezelf uitkomen’. Deze stap naar buiten geeft antwoord op de vragen: ‘Hoe profileer ik me in de wereld als mens, kunstenaar, coach. Je ziet dus behoorlijk wat beeldend werk en je kunt de makers zelf spreken.

Zaal       Theatercafé

Tijd        11.30 – 15.30 uur

Prijs       gratis

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *