29 okt – Vliegende honden bijten niet’ door ‘Hilaria’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 29/10/2017
15:00 - 17:00

Locatie
Zaal 'De Schalm' - Podium Zuidhaege

Categorieën


Hilaria speelt ’Vliegende honden bijten niet!’

Hoe bereid je een voorstelling ‘Vliegende honden bijten niet!’? Je neemt een hele roedel zelf gefokte honden van schuimrubber. Je voegt daarbij een hoop attributen: hoepels, rood velours met gouden franjes en een bloedstollende zaagkist. Klop dit op tot een hoop korte, humoristische acts en kruid die met frisse nonsens en knotsgekke kolder. Roer er vervolgens veel live muziek (saxofoon en slagwerk) doorheen. Laat er tenslotte twee variété-artiesten op los. Als resultaat krijg je een verwarde chaos van honden en toeschouwers, opgediend als één groot feest.

Theatergroep Hilaria staat elke keer weer garant voor letterlijk hilarisch jeugdtheater. Wij zijn blij dat ze weer naar Podium Zuidhaege komen en: Hoera! Ze staan weer op de zondag, dus voor kinderen gratis entree! Wel even reserveren van te voren, want vol = vol!

Zaal: Schalm

Aanvang: 15.00 uur

Entree: kinderen gratis, volwassenen € 5

Kaarten kopen kan hieronder. Je maakt een profiel met wachtwoord aan waarna je de kaarten kunt reserveren. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze betaalmodule voor IDeal betaling (dit loopt via Mollie Payments). Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je betaling en de gegevens van de voorstelling waarvoor je kaarten hebt aangeschaft. Zie je de e-mail niet in je mailbox verschijnen, check dan ook even je spam-box. Print deze mail uit en je hebt meteen je entreebewijs voor de voorstelling van jouw keuze.

LET OP: Als je om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor je eigen rekening. Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild. In deze gevallen vindt evenmin restitutie van de toegangsprijs plaats.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *