28 okt – Mama’s Kitchen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 28/10/2017
20:00 - 23:00

Locatie
Theatercafé - Podium Zuidhaege

Categorieën


– Mama’s Kitchen bestaat uit de zussen Anne-Lie Persson, Zandra Persson en Erica Skogen. De dames zijn opgegroeid in het stadje Östersund in het noorden van Zweden.

Op dit moment woont Zandra In Malmö, Erica in Östersund en Anne-Lie in Nederland. Lang dachten de meiden dat het onmogelijk was om samen – net als vroeger bij moeder Asta aan de keukentafel – muziek te maken. Maar gelukkig is daar het wereldwijde web en kunnen ze nu ieder vanaf hun eigen keukentafel repeteren via internet. Onder invloed van vader Östens steelguitar bestaat het repertoire van de Zweedse blondines vooral uit country-pop. Sinds 2016 neemt het project steeds serieuzere vormen aan: er zijn inmiddels twee singles uitgekomen en een derde staat op stapel. De begeleidingsband is oer-Hollands en bestaat uit Dennis Elderman – drums, Marco Kerver – bas, Tony Hoyting – keys en Joost van der Beek – gitaar. Välkommen till konserten!

Zaal: Theatercafé

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 5

Kaarten kopen kan hieronder. Je maakt een profiel met wachtwoord aan waarna je de kaarten kunt reserveren. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze betaalmodule voor IDeal betaling (dit loopt via Mollie Payments). Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je betaling en de gegevens van de voorstelling waarvoor je kaarten hebt aangeschaft. Zie je de e-mail niet in je mailbox verschijnen, check dan ook even je spam-box. Print deze mail uit en je hebt meteen je entreebewijs voor de voorstelling van jouw keuze.

LET OP: Als je om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor je eigen rekening. Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild. In deze gevallen vindt evenmin restitutie van de toegangsprijs plaats.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *