27 okt – ‘Broemmm!!’ door ‘Ellen Smets Mimetheater’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/10/2017
15:00 - 17:00

Locatie
Zaal 'De Schalm' - Podium Zuidhaege

Categorieën


Broemmm…

Deus wil weg met haar autootje Broem. Ze wacht op haar vriend Tijn, maar die komt maar niet.

Uiteindelijk besluit ze zonder hem te vertrekken, maar Broem start niet. Broem wil zelf rijden, Broem wil zelf doen. Dat kan Broem, echt waar. Zie haar racen, heen en weer, dan weer langzaam… dan weer snel. Daar komt ze aan met gierende banden… en pang! Een lekke band, daar staat ze aan de kant. Wat nu? Daar is Deus om haar te helpen. Timmer, schroef schroef, timmer, zaag. Gelukkig, Broem is weer heel. En Brrooeemmmm, daar gaat ze alweer…

Broemmm! is een beeldende voorstelling vol avontuur waarin het thema peuter- en kleuterdriften op humoristische wijze verbeeld wordt. Door het interactieve karakter van de voorstelling voelen de kinderen zich onmiddellijk betrokken en beleven ze samen met Broem de spannendste avonturen.

Een voorstelling door Ellen Smets Theater

Aanvang: 15 uur

Kinderen 3,50 euro

Volwassenen 5,00 euro

Kaarten kopen kan hieronder. Je maakt een profiel met wachtwoord aan waarna je de kaarten kunt reserveren. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze betaalmodule voor IDeal betaling (dit loopt via Mollie Payments). Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je betaling en de gegevens van de voorstelling waarvoor je kaarten hebt aangeschaft. Zie je de e-mail niet in je mailbox verschijnen, check dan ook even je spam-box. Print deze mail uit en je hebt meteen je entreebewijs voor de voorstelling van jouw keuze.

LET OP: Als je om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor je eigen rekening. Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild. In deze gevallen vindt evenmin restitutie van de toegangsprijs plaats.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *