26 okt – ‘Blijf!’ door ‘Jeugdtheater Heisa’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/10/2017
15:00 - 17:00

Locatie
Zaal 'De Schalm' - Podium Zuidhaege

Categorieën


Heisa speelt Blijf!

Vlak onder het dak zit de zolder van Hanne. Het leukste aan de zolder van Hanne? Dat ze er altijd met Sanne is. Als Sanne langskomt is de zolder niet meer gewoon de zolder, maar is het hun plekkie. Je kunt er spelen, vervelen, verdwalen, verkleden, verstoppen, verfrommelen en ver… ver… ver… ver weg.

Maar wat nou als een verkleedkist een verhuiskist wordt? Hanne gaat verhuizen naar ver ver weg. Sanne wil het liefste mee, maar dat gaat natuurlijk niet. Want mensen passen niet in een verhuisdoos. Wat nu?

“Blijf!” is een muzikale voorstelling over herinner-dingen, voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar.

 

Zaal: Schalm

Aanvang 15.00 uur

Entree: €3,50 voor kinderen, €5 voor volwassenen

Kaarten kopen kan hieronder. Je maakt een profiel met wachtwoord aan waarna je de kaarten kunt reserveren. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze betaalmodule voor IDeal betaling (dit loopt via Mollie Payments). Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je betaling en de gegevens van de voorstelling waarvoor je kaarten hebt aangeschaft. Zie je de e-mail niet in je mailbox verschijnen, check dan ook even je spam-box. Print deze mail uit en je hebt meteen je entreebewijs voor de voorstelling van jouw keuze.

LET OP: Als je om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor je eigen rekening. Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild. In deze gevallen vindt evenmin restitutie van de toegangsprijs plaats.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Eén gedachte over “26 okt – ‘Blijf!’ door ‘Jeugdtheater Heisa’

  • 25 oktober 2017 om 16:47
    Permalink

    Kunnen we ook gewoon aan de zaal kaarten Kopen?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *