25 maart – Feel Your Moves ‘Ups & Downs Dance Showcase’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/03/2018
15:00 - 16:30

Locatie
Podium Zuidhaege - Zaal de Schalm

Categorieën


Feel Your Moves – Ups & Downs Showcase

– In het leven hebben we allemaal te maken met negatieve en positieve situaties. In deze Ups & Downs Showcase van Feel Your Moves tonen de dansers verschillende vormen van dans op muziek. Een show met opvallend veel samenwerking onderling.

We zijn geen vreemden, maar vrienden die elkaar nog niet kennen’ is het motto van deze bruisende en flink aan de weg timmerende dansschool. En ieder optreden is een verrassing, dus: komt dat zien!

Feel Your Moves leert hun dansers niet alleen choreografieën aan. Zij hebben een brede kijk op de danswereld en vinden daarbij zelfontwikkeling en zelfreflectie heel belangrijk. Het gaat om samen leren in teamverband of in groepen, maar ook als solist. Hun uitgangspunt is dan ook: Dance is freedom! 

Feel Your Moves is opgericht door Vernon Hamar de la Brethoniere. De dansgroep zocht steeds grotere uitdagingen. Zo hebben ze meegedaan aan het programma ‘Everybody Dance Now’ en gewerkt voor ‘Twitter Nederland’. Daarnaast hebben ze zichzelf weten te kwalificeren voor ‘World Of Dance’. Zo wil deze dansgroep ook anderen motiveren en stimuleren om zich beter te ontwikkelen in het dansen.

Zaal: De Schalm

Aanvang: 15:00 uur

Entree: 6.50 in de voorverkoop (€8,00 aan de deur)

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *