UITVERKOCHT! ‘Woeste Willem’ door ‘Kom van het dak af’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/10/2017
15:00 - 17:00

Locatie
Zaal 'De Schalm' - Podium Zuidhaege

Categorieën


UITVERKOCHT!!

Woeste Willem door Muziektheater Kom van het dak af

Woeste Willem woont in zijn zelfgebouwde huis aan de rand van een meer. Hij is ooit zeerover

geweest en houdt niet van landrotten. Iedereen moet hem met rust laten, ook de dieren. Als op een

dag de vlieger van Franka in de boom bij het huis van Willem blijft hangen, klimt ze op het dak. Dat is best hoog en Franka durft niet meer naar beneden. Als Willem haar van het dak af helpt en ook nog de vlieger uit de boom haalt, worden ze vrienden. Willem vertelt haar over zijn woeste avonturen op zee om een schat te veroveren en Franka luistert. Als Franka voorstelt samen een vlot te maken om de schat te zoeken, wordt Willem opeens stil. Hij moet Franka iets bekennen…

Een vrolijke en muzikale voorstelling naar aanleiding van het prentenboek Woeste Willem van Ingrid & Dieter Schubert. Gratis voor kinderen! Wel even reserveren van te voren want vol = vol.

 

Zaal: Schalm

Aanvang 15.00 uur

Entree: kinderen gratis, volwassenen € 5

Kaarten kopen kan hieronder. Je maakt een profiel met wachtwoord aan waarna je de kaarten kunt reserveren. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze betaalmodule voor IDeal betaling (dit loopt via Mollie Payments). Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je betaling en de gegevens van de voorstelling waarvoor je kaarten hebt aangeschaft. Print deze mail uit en je hebt meteen je entreebewijs voor de voorstelling van jouw keuze.

 

Bookings

Dit evenement is volgeboekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *