19 nov – Vertelcafé Podium Zuidhaege

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/11/2017
15:00 - 16:00

Locatie
Theatercafé - Podium Zuidhaege

Categorieën


Vertelcafé Zuidhaege

– Het tweede Vertelcafé van dit seizoen kan overal over gaan. In deze donkere en herfstige tijd van het jaar, waarin de schorpioenen hun verjaardag vieren, komen de verhalen als vanzelf. Jeanet Landman, de oermoeder van de mondelinge overlevering, nodigt de barden van onze tijd uit hun historiën met ons te delen tijdens deze tweede editie van ons Vertelcafé! Eén keer per maand op zondagmiddag kunnen verhalenvertellers en luisteraars elkaar om 15:00 uur ontmoeten in ons theatercafé.

Jeanet Landman van De Verhalenhoed vertelt: “Het is een kleinschalig gebeuren met diverse verhalen en muzikale intermezzo’s. Tijdens het Vertelcafé worden aanwezigen uitgenodigd om ook hun verhaal te vertellen. Je kunt je daar ook vooraf voor aanmelden. Andere gasten willen misschien alleen luisteren. Heel welkom, want naast vertellers heb je natuurlijk ook luisteraars nodig”.

In een kring luisteren naar de verteller, meegaan en meebeleven met het verhaal, je eigen fantasie de beelden laten vormen; naar een verhaal luisteren is niet passief! Een vertelprogramma is toegankelijk en gemoedelijk, maar raakt ook grote thema’s aan.  Na afloop kan men napraten met elkaar. Verhalen vertellen verbindt mensen op een natuurlijke manier. Verhalen vertellen is dan ook een eeuwenoude cultuuruiting. Alle soorten verhalen zijn welkom; sprookjes, spannende, romantische, waargebeurde, multiculturele en historische verhalen, gedichten en liedjes.

Zaal: Theatercafé

Aanvang: 15.00 uur

Entree: vrijwillige bijdrage

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *