19 juli – Want2Swing presenteert FUPSTIVAL

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/07/2018
21:00 - 23:00

Locatie
Theatercafé - Podium Zuidhaege

Categorieën


Want2Swing presenteert FUPSTIVAL

– De 20 grootste hits van de laatste 2 jaar in een FUNKY jasje! –

Want2Swing bestaat 15 jaar en dat vieren ze met een heus FUPS*TIVAL + cd-presentatie! Een feestelijke afsluiting van het speelseizoen en een mooie start van de vakantie.

*F.U.P.S. = Funkin’ up popular songs

Iedere maand kijken de leden van W2S nieuwsgierig naar de actuele Top 40. Wat zijn de grootste hits op het moment? Wat gaat een nog grotere hit worden? Voelen we iets bij het liedje? Spreekt het ons aan?

Na een liefst zo groot mogelijke hit te hebben gekozen, gaat de arrangeur (Marco Kerver) er mee aan de slag, en probeert het lied zo veel als mogelijk in een eigen funky jasje te herschrijven. Partijen gaan naar de bandleden en de zanger en zangeressen, om het lied in zijn nieuwe jas te leren kennen en eigen te maken. Repetities volgen, en dan de professionele opnames op locatie. Het opgenomen materiaal wordt ge-edit en gemixt in Studio Steem.

Het resultaat gaat weer naar de leden, die in hun eigen oefenruimte er een filmpje onder maken. Dat samen wordt weer tot een mooie video gesmeed. En dan door naar de volgende maand. Aan het eind van ieder seizoen, bundelen zij de liedjes en zetten ze op een CD. Funkin’ Up Popular Songs.

Natuurlijk moet die CD gepresenteerd worden, en ze vinden het ook altijd leuk om een feestje te organiseren. De datum is zo gepland dat het een echt “uitzwaai” feest gaat worden. De vakantie begint een dag later, dus iedereen kan elkaar nog even zien voordat ze naar verre oorden vertrekken.

Daar kun jij bij zijn! Kom genieten van de 20 grootste hits van de afgelopen 2 jaar, live uitgevoerd door de geweldige Big Band. Dit is nou echt zo’n feest waar je bij moet zijn geweest.

Bookings

€5,00


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *