18 nov – Toneel Overdag speelt ‘De Collectie’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/11/2017
20:00 - 22:00

Locatie
Zaal 'De Schalm' - Podium Zuidhaege

Categorieën


Toneel Overdag speelt ‘De Collectie’

– van Harold Pinter –

Hebben Stella en Bill iets met elkaar gehad of niet? Stella is getrouwd met James. Bill woont samen met Harry. Stella en Bill waren op dezelfde tijd in Leeds voor de presentatie van een modecollectie. James denkt dat Stella hem ontrouw is geweest en gaat hierover praten met Bill. Harry (denkend dat Bill hem ontrouw is geweest) brengt een bezoek aan Stella om háár versie van de zaak te horen. Wanneer Harry thuiskomt, treft hij Bill en James aan, allebei met een mes in de hand. Bill zegt dat Stella en hij er alleen maar over hebben gepraat in de lounge van het hotel, dat ze elkaar niet eens hebben aangeraakt. Is dit waar? Wie Pinter kent weet dat het antwoord op deze vraag best eens heel absurd zou kunnen uitpakken….. Regie door Peter Kruining.

Zaal: Schalm

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 7,50

Kaarten kopen kan hieronder. Je maakt een profiel met wachtwoord aan waarna je de kaarten kunt reserveren. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze betaalmodule voor IDeal betaling (dit loopt via Mollie Payments). Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je betaling en de gegevens van de voorstelling waarvoor je kaarten hebt aangeschaft. Zie je de e-mail niet in je mailbox verschijnen, check dan ook even je spam-box. Print deze mail uit en je hebt meteen je entreebewijs voor de voorstelling van jouw keuze.

LET OP: Als je om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor je eigen rekening. Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild. In deze gevallen vindt evenmin restitutie van de toegangsprijs plaats.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *