18 mrt – Lancering nieuwe programmagids

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/03/2018
15:00 - 15:15

Locatie
Theatercafé - Podium Zuidhaege

Categorieën


Lancering nieuwe programmagids Podium Zuidhaege

 – Op zondagmiddag 18 maart presenteert Podium Zuidhaege om 15:00 uur haar programmagids over het tweede deel van dit theaterseizoen tijdens het Vertelcafé, dat maandelijks plaatsvindt in het Theatercafé aan de Zuidhaege 2. De gids verhaalt over alle evenementen, concerten en voorstellingen die plaatsvinden van maart tot en met juli dit jaar.

Manager van Podium Zuidhaege, Poldy Koot: “Omdat veel amateurgezelschappen niet heel lang van te voren weten waar ze het komende seizoen aan gaan werken en wat voor voorstelling ze precies gaan brengen, hebben we besloten onze programmagids in twee delen uit te brengen. Zo kunnen we de organisaties die later in het seizoen hun eindproductie op het toneel zetten ook voldoende uitlichten in onze gids, die onderhand zijn weg naar veel Assense huiskamers weet te vinden.”

Het Vertelcafé is dit jaar een nieuw initiatief van de Vertelgroep De Verhalenhoed en Podium Zuidhaege. Met iedere maand een ander thema, andere verhalen en een muzikaal intermezzo. De programmagids is vanaf 18 maart te verkrijgen bij Podium Zuidhaege en vanaf 24 maart op verschillende adressen in Assen en omgeving (waaronder de VVV).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *