15 juli – Young Events presenteert ‘Summervibez’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 15/07/2017
20:00 - 23:00

Locatie
Zaal 'De Schalm' - Podium Zuidhaege

Categorieën


 Young Events presenteert ‘Summervibez’

 – Een indoor jongerenfestival met rap, dans en muziek – 

Zaterdagavond 15 juli vibreert Podium Zuidhaege vanaf 20:00 uur door een  selectie aan jong Asser talent. Rappers, dansers en muzikanten brengen daar hun show. In de line-up staan onder andere Lieke Peterson, Noah Sardjan en Anoush Fado. Maar ook Project Sedap is van de partij en vergeet de talentvolle zangeres Denysha Sihasale niet. De entree is 5 euro. Reserveren kan via www.podiumzuidhaege.nl en is slim, want vol is écht vol.

Het kersverse evenementenbureau Young Events, bestaande uit Jesse-James Ririassa, Amy Wattimena en Denysha Sihasale, is ontstaan tijdens hun stage bij Podium Zuidhaege. Zij daagden leeftijdsgenoten uit hun talenten te delen met het Asser publiek. Die uitdaging werd door diverse artiesten van harte aangenomen.

Jesse Ririassa: “Iedereen heeft talenten. Niet iedereen heeft deze al bij zichzelf ontdekt of ontwikkeld, maar daar kun je aan werken. Op het SUMMERVIBEZ festival krijgt talent de kans zich te presenteren aan publiek. Voor sommigen is het de eerste keer, anderen hebben al vaker op een podium gestaan. De verdere line-up wordt in de komende weken bekend gemaakt.”

De productie is tot stand gekomen onder begeleiding van Anna Abdulova, programmeur van Podium Zuidhaege. Anna: “Er loopt zo veel jong talent rond in Assen, dat ik graag ons pand zou willen zien. Via Young Events is hebben we nu een korte lijn tussen ons podium en een flink aantal Asser pareltjes. Wij zijn blij dat de stage van Amy, Jesse en Denysha tot dit evenement heeft geleid.”

Podium Zuidhaege

15 juli 2017

Aanvang: 20:00 uur

Entree: 5 euro

Reserveren kan via www.podiumzuidhaege.nl

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *