15 dec – Theater Flauwecult brengt de FlauweCultUur Avond

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 15/12/2017
20:00 - 22:00

Locatie
Zaal 'De Schalm' - Podium Zuidhaege

Categorieën


Theater Flauwecult brengt de FlauweCultUur Avond

– een theaterrevue –

Ga je regelmatig naar cabaret, maar heb je eigenlijk nog nooit een theatervoorstelling gezien? Of zie je vaak zware voorstellingen, maar zou je wel eens iets muzikaals willen zien? Kom dan gezellig naar onze FlauweCultUur avond! FlauweCultUur is een aaneenschakeling van verschillende korte voorstellingen die allemaal een andere podiumvorm laten zien. Drama wordt afgewisseld met cabaret, ritmisch theater en absurd toneel. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met verschillende stijlen en podiumkunsten!

Vorig jaar brachten zij het veelbesproken ‘RobotLove’ over het leven in 2051, na de warmramp. In 2016 speelden zij ‘De vrouwen van Troje’ over de Trojaanse dames die slavinnen werden van de overheersende Grieken. Dus zeker is dat het weer spraakmakend theater gaat worden.

Zaal: Schalm

Aanvang: 20.00 uur

Kaarten kopen kan hieronder. Je maakt een profiel met wachtwoord aan waarna je de kaarten kunt reserveren. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze betaalmodule voor IDeal betaling (dit loopt via Mollie Payments). Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je betaling en de gegevens van de voorstelling waarvoor je kaarten hebt aangeschaft. Zie je de e-mail niet in je mailbox verschijnen, check dan ook even je spam-box. Print deze mail uit en je hebt meteen je entreebewijs voor de voorstelling van jouw keuze.

LET OP: Als je om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor je eigen rekening. Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild. In deze gevallen vindt evenmin restitutie van de toegangsprijs plaats.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *