13 nov – De Verdieping – lezing Henri Beunders

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/11/2017
19:30 - 21:30

Locatie
Theatercafé - Podium Zuidhaege

Categorieën Geen Categorieën


 De Verdieping verzorgt op maandag 13 november een lezing van Henri Beunders (hoogleraar Ontwikkelingen in de publieke opinie aan de Erasmus Universiteit) met als thema ‘Werkt muisklik democratie?’

Henri Beunders -inderdaad: de historicus-publicist die in De Groene Amsterdammer de aanzet gaf tot het ontsluiten van de zogeheten ‘bonnetjes-affaire’, die  Fred Teeven uiteindelijk de politieke kop heeft gekost. De effecten van de (nieuwe) media in de participatiesamenleving’. De prikkelende inleiding begint om 19.30 uur; na de lezing is er ruimte voor vragen en debat.

Beunders is een bevlogen spreker met een imposante bagage aan kennis over hoe onze democratie zich ontwikkelt. Niet voor niets is hij hoogleraar Ontwikkelingen in de Publieke Opinie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Het zal op 13 november dan ook gaan over inspraak, de kloof tussen burger en bestuur, over burgerparticipatie en nog veel meer zaken die -met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht- menige burger, bestuurder en politicus bezig houden, dan wel kopzorg opleveren.

Het wordt vuurwerk op 13 november. Via e-mail deverdieping@home.nl of de website www.deverdieping-assen.nl kun je je vanaf nu opgeven.

Opgeven kan via e-mail: deverdieping@home.nl

Zie ook: www.deverdieping-assen.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *