12 mei – TAD TALKS – The American Dream

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/05/2018
20:00 - 22:00

Locatie
Podium Zuidhaege - Zaal de Schalm

Categorieën


TAD TALKS American Dream

Op 12 mei vinden in theater De Schalm van Podium Zuidhaege de tweede serie ‘TAD Talks’ plaats, inspirerende en muzikale lezingen rond het thema ‘The American Dream’ (TAD). Het belooft een bijzondere avond te worden en daarom lichten we graag vast een tipje van de sluier op. Onder andere de volgende inspirators hebben inmiddels hun medewerking toegezegd:

WILLEM POST,
Amerika-deskundige, historicus en publicist.

Willem Post weet alles over Amerika en is een veelgevraagd analist/commentator/deskundige voor een groot aantal media in binnen- en buitenland. Hij volgde de presidentsverkiezingen op de voet, verzorgt ieder kwartaal een ‘Trump-update’ en weet als geen ander hoe het gesteld is met de actuele American Dream…

BERT WAGENDORP & LEA KLIPHUIS,
schrijver, essayist & columnist en singer/songwriter.

De roman Ventoux betekende de grote doorbraak voor Bert Wagendorp. Singer/songwriter Lea Kliphuis betovert menig hart met haar unieke geluid. Gezamenlijk toerden zij (met meerdere muzikanten en acteurs) door Nederland met de rockopera ‘Lance, the rise and fall in 14 songs’, waarvoor JW Roy de songs schreef. En programma, cd, en boek over de opkomst en ondergang van de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong, waarvoor zij onlangs de Nico Scheepmaker Beker kregen, de vakprijs voor het beste sportboek van 2017.

Bovenstaande is slechts een tipje van de sluier… De kaartverkoop is begonnen, dus reserveer snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

Zaterdag 12 mei, theater De Schalm Podium Zuidhaege, aanvang 20:00 uur, € 10,00

Bookings

€10,00


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *