10 t/m 16 juni – Week van de Amateurkunst – IkToon

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/06/2018 - 16/06/2018
Hele dag

Categorieën


  Week van de Amateurkunst – IkToon

10 t/m 16 juni | open lesweek Podium Zuidhaege

– Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant, niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daar komt met de IkToon-campagne in de maand juni verandering in. Heel Nederland is dan het podium van alle amateurkunstenaars.

Vanaf vrijdag 1 juni 2018 is er op meer dan duizend locaties in meer dan 200 gemeenten kunst te zien. In kunstencentra, ateliers en buurthuizen, maar ook thuis, op straat en in winkels. In de festivalagenda kun je zien wat er bij jou in de buurt te zien is. Iedereen kan zijn of haar kunsten tonen en zichtbaar worden in deze landelijke campagne.

In juni 2017 toonden 78.000 kunstenaars zich tijdens de IkToon-maand. Een fantastische score waar de vele bevlogen coördinatoren, organisatoren, vrijwilligers en amateurkunstenaars trots op mogen zijn. En hoewel het in Podium Zuidhaege ieder jaar eigenlijk het hele jaar door IkToon-jaar is, maken we deze maand graag gebruik van de gelegenheid om via de IkToon-website nog eens extra te laten zien wat er zoal binnen ons centrum gebeurt en op ons podium te zien is.

Van 10 t/m 16 juni hebben we binnen Podium Zuidhaege een open lesweek: je kunt dan bij alle lessen komen kijken of het eventueel ook iets voor jou is. Een lesrooster vind je hier.

Je kunt je ook als individu of groep aanmelden voor IkToon. Iedereen is welkom zijn of haar kunsten te tonen. Contact opnemen met IkToon is het makkelijkst per e-mail: info@iktoon.nl.

Eén gedachte over “10 t/m 16 juni – Week van de Amateurkunst – IkToon

 • 16 april 2018 om 14:52
  Permalink

  Benieuwd naar Indiase dans?
  Dan is de week van de Amateurkunst/IkToon een mooie gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken.
  Kom naar de open lessen op zaterdag 10 en 16 juni tussen 11 en 12 uur!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *