10 maart – Voorjaarsconcert Christelijke Muziekvereniging Oranje

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/03/2018
20:00 - 22:00

Categorieën


Op 10 maart brengt de fanfare Christelijke Muziekvereniging Oranje haar jaarlijkse Voorjaarsconcert bij ons in Podium Zuidhaege.

Christelijke Muziekvereniging Oranje is een fanfare die sinds het jaar 2004 uitkomt in de 2e divisie. Het orkest laat zich horen binnen en buiten Assen. Zo namen zij deel aan het Open Nederlands Fanfare Orkest (ONFK) en hebben ze meegedaan aan concoursen in onder andere IJsselstein en Hoogeveen. Ook in de stad Assen verzorgen ze een tal van optredens. Jaarlijks geven ze een bijdrage tijdens de Dodenherdenking op 4 mei, zijn ze te horen tijdens Koningsdag op het Koopmansplein en zitten in Winkelrijk Marsdijk met de Open Dutch Showcorps Championships (ODSC). Daarnaast geven ze een muzikale bijdrage aan kerkdiensten en organiseren zelf concerten, zoals het jaarlijkse voorjaarsconcert in Podium Zuidhaege. Ondanks dat de fanfare graag samen speelt, zijn ze ook in ensembles in te zetten.

CMV Oranje bestaat uit ongeveer vijftig spelende jeugd- en volwassen leden. De jeugdleden starten in de eigen jeugdopleiding, op een zelf uitgekozen instrument bij een gediplomeerde docent. Op het moment dat ze er klaar voor zijn, stromen ze door naar de Orange Kids Band (OKB). Na het behalen van het A-diploma, mogen ze naast de OKB ook bij de Orange Youth Band (OYB) spelen. Is het B-diploma behaald? Dan kan er aangesloten worden bij het A-orkest.

Denk je nu: ‘Ik zou wel graag bij het Oranje Assen willen spelen!’? Dat kan! Kijk op www.oranjeassen.nl hoe je lid kan worden of voor meer informatie over deze gezellige fanfare.

Het voorjaarsconcert begint om 20.00 uur

Entree €7,50  vanaf 12 jaar

Reserveren via www.oranjeassen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *