1 dec – Theatergroep E Poi speelt ‘Moord in de baktent’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/12/2017
20:00 - 22:00

Locatie
Zaal 'De Schalm' - Podium Zuidhaege

Categorieën Geen Categorieën


MOORD IN DE BAKTENT door  Theatergroep E Poi

 

“Camera 2!  … 5 … 4 …3 … “ “Welkom bij ‘Heel Bargerbork Bakt’ !”

Waar ben je nu beland? Op een set voor een TV-programma? Is het een thriller? Een kookprogramma? Of meer een feelgood-movie?

In Bargerbork is een broodbakwedstrijd. René van de burgemeester strijdt tegen Henri de Toussaint, telg uit een oud adellijk geslacht en molenaar op de oude molen van het dorp. Dan gebeurt er iets onverwachts, direct na het kneden van het deeg.

Beide politie-inspecteurs hebben er nog een hele kluif aan de juiste verdachte te vinden. Een komisch stuk met snelle wisselingen als was het een film!

 

Schrijver: Leny Hamminga

Regisseur: Bert Rossing

 

Zaal: Schalm

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 10

Kaarten kopen kan hieronder. Je maakt een profiel met wachtwoord aan waarna je de kaarten kunt reserveren. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar onze betaalmodule voor IDeal betaling (dit loopt via Mollie Payments). Na betaling ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je betaling en de gegevens van de voorstelling waarvoor je kaarten hebt aangeschaft. Zie je de e-mail niet in je mailbox verschijnen, check dan ook even je spam-box. Print deze mail uit en je hebt meteen je entreebewijs voor de voorstelling van jouw keuze.

LET OP: Als je om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor je eigen rekening. Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild. In deze gevallen vindt evenmin restitutie van de toegangsprijs plaats.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *